‘Samen werken, samen leren’

Ons team van enthousiaste jonge mensen bruist van de energie! Niet alleen het werk geeft energie, de samenwerking draagt daar ook aan bij. ‘Samen werken, samen leren’, is een belangrijk motto voor ons. We zijn er voor elkaar als het gaat om advies, ondersteuning en coaching. Daarnaast word je begeleid door deskundige professionals. We bieden daarmee bewoners, studenten en mensen in re-integratietrajecten een mooie leerplek aan waarin zij zich gezamenlijk inzetten voor een leefbaarder Presikhaaf. Het lerend werken staat voorop!

Wij benadrukken, jou, kwaliteiten

Iedereen heeft zijn of haar unieke kwaliteiten. Ons doel is om die kwaliteiten te ontdekken en te ontplooien. We geven iedere bewoner van Presikhaaf de kans om het beste uit zichzelf te halen. Dit kan door leerwerknemer te worden, of door samen met ons activiteiten te organiseren voor andere buurtbewoners. Zo werken we samen aan een actieve wijk.

Leer en Werk opleiding

Het leerbedrijf wordt gerund door de studenten zelf en zij fungeren dus als motor van het leerbedrijf. Gedurende de stage leert de student, ofwel leermedewerker, zich te ontwikkelen als volwaardige professional en zich als rolmodel te gedragen. Studenten van verschillende opleidingen en niveaus vinden bij ons een praktijkgerichte stageplek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan de opleidingen sociaal cultureel werk, maatschappelijk werk en dienstverlening, sport, gezondheid, management, administratie, zakelijke dienstverlening, marketing en communicatie, sport en bewegen, international business, arbeid en organisatie, recreatie en dienstverlening, payroll, hoveniersopleiding, maatschappelijke stages en nog véél meer.